Share Button

Hørt om TTIP? Eller TISA? ikke? Du er ikke den eneste, og det er problemet! Åpent møte på Olavs Pub 13. april kl 18

I forbindelse med den globale aksjonsdagen mot TTIP og TISA 18. april arrangerer Trondheim SV et åpent møte for alle interesserte med leder i Attac Norge, Petter S. Titland.
TTIP og TISA er de to viktigste avtalene du aldri har hørt om. Bak lukkete dører, med fullt hemmelighold, forhandler EU, USA og en rekke andre land fram store avtaler som vil forandre Norge. Skal vi ha ny miljølovgivning? Skal vi privatisere skolene våre? Skal vi styrke forbrukerlovene? Og hva skjer med helsevesenet, postvesenet og infrastrukturen vår? Det er alle gode spørsmål, men siden avtalen forhandles bak lukkede dører er alt vi får vite gjennom lekkasjer!

Begge avtalene vil gi mer makt til store selskaper. Med TTIP og TISA i hånd kan selskaper saksøke land som vedtar lover de er uenige i. Land som stiller strengere krav om helse, miljø og personvern kan plutselig måtte betale erstatning til store selskaper.

Men hva vet vi egentlig om disse avtalene? Hvordan vil dette påvirke oss og hva kan vi gjøre for å forhindre at de skal rasere velferdssamfunnet vårt?

Møtet er åpent for alle, uavhengig av partimedlemskap, spre gjerne videre!

Det vil være mulig å kjøpe mat og drikke i restauranten.

For oppdateringer så er det smart å følge med på facebookarrangementet: https://www.facebook.com/events/1392062244449464/