Share Button

4. desember vil det gjennomføres en støtte- og solidaritetsdag for havnearbeiderne i Oslo som er ulovlig utestengt fra jobben sin. Både av Yilport som nekter å inngå tariffavtale, og av NHO som bryter tariffavtalen. LO i Trondheim setter opp buss, og den går fra Trondheim kl 22 den 3. desember, og bussen går tilbake fra Oslo på kvelden den 4.desember. Det koster 1000.- kr å bli med bussen. Det er fortsatt ledige plasser, ta kontakt med LO i Trondheim på post@loitrondheim.no dersom du vil være med. Vi håper mange fagforeninger stiller med faner, slik at vi kan vise NHO og Yilport at «Samhold gir styrke».  NB, du må ikke være tillitsvalgt for å være med. 


Støtte og solidaritetsdag for havnearbeiderne.

Vi håper mange vil rydde plass slik at vi blir mange som vil vise solidaritet og håndfast støtte til havnearbeiderne denne dagen.

Fagforeninger oppfordres spesielt til å stille med sin fane slik at det blir en kraftig faglig manifestasjon.

Det er laget et facebookarrangement for «Solidaritetsdag for havnearbeiderne, og det finner du her.  Følg med der for oppdatering av program.

Foreløpig program:

Da begynner programmet for 4. desember å bli klart. Vil bli oppdatert. Slik ser det ut foreløpig:

kl. 1000-1200: Arrangement ved Havnevesenet – skur 38. Appeller og kultur. Bjørn Halvorsen og Johan Arstein vil synge.

kl. 1200-1300: Kaffe- og bolleservering utafor OBF, Utstikker 2 (ved Vippetangen).

kl. 1300-1600: Demonstrasjon fra OBF til Rådhuset. Etter et kort arrangement der går vi videre til Jernbanetorget der vi også har et kort arrangement. Utdeling av løpesedler.

kl. 1800-2400: Sosial samling på HORGAN´S BAR OG RESTAURANT, Hegdehaugsveien 24.