Share Button

Under Trondheimskonferansen gikk det ut så mye som 9900 av disse brosjyrene. Mange fikk en vekker etter Eystein Garbergs innledning med tema «PENSJON – FORAN TARIFFOPPGJØRET 2016 OG LO- KONGRESSEN 2017. VEIVALG FOR FAGBEVEGELSEN. Her kan du derfor laste ned brosjyra «Rettferdig pensjon» som en pdf, og du vil også finne de plansjene som Eystein Garberg brukte i sin innledning.

Brosjyre – Rettferdig Pensjon

Eystein Garbergs powerpoint EystenGarbergsinnledningpowerpoint

Eystein Garbergs innledning- pdf

Det er også smart å titte innom hjemmesida og Facebooksida deres. Hjemmmesida for organisasjonen Rettferdig pensjon finner du her: Pensjonskampen  Der står det også kontaktinfo om du vil ha ha noen derfra til å komme for å holde innledning.

Du kan også se innom på Facebooksida deres, klikker du på at du liker den, så får du kjapt info om hva som skjer. Og det skjer jo en del aktivitet rundt dette temaet framover. Blant annet skal det være en konferanse om dette temaet i Oslo, den 29.februar. De stiller gjerne opp på møter i klubber, foreninger, forbund, og andre fora som er interesserte i å få innledning om temaet. Det står kontaktinfo på hjemmesida deres.