Share Button

LOs familie- og likestillingspolitiske utvalg deltar i år for 8. gang på Trondheim Pride! LO Sør-Trøndelag er stolte av å være en del av dette fellesskapet!

Trondheim Pride

Trondheim Pride starter fredag 8. september og varer helt til søndag 17. september med et flott og variert program, les mer. Hele uka er spekket av viktige, lærerike og morsomme aktiviteter. Du kan oppleve alt fra gode debatter til DragWorkshop, eller du kan bare møte opp og vise din støtte i toget lørdag 16. september. Arrangementet er Norges 3. største Pride. Trondheim Pride skal skape en trygg og inkluderende møteplass for LHBTI-personer (lesbiske, homofile, bifile, transpersoner og intersex), synliggjøre bredden i LHBTI-kulturen og bidra til økt LHBTI-forståelse og inkludering i det norske samfunnet.

Hver grunn til å la være er en grunn til å delta!

I år har FRI (FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold) satt fokus på alle de som av ulike grunner ikke tør å komme ut av skapet, og i mange tilfeller ikke tør gå i toget. Mange opplever fortsatt at de ikke kan leve åpent som de er, eller vise sin kjærlighet til dem de elsker. De siste årene har vist oss at homokampen ikke er over, og det er bare uker siden nazister marsjerte i Norge under slagordet ”KNUS HOMOLOBBYEN”. Derfor er det viktig at vi alle møter opp og viser at vi er flere som elsker enn de er som hater. 

Veileder for tillitsvalgte

LO har i samarbeid med Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner utarbeidet en veileder for tillitsvalgte. I dette heftet finner du tips om hvordan du kan legge til rette for et inkluderende, hensynsfullt og hyggelig arbeidsmiljø:  «Åpen på jobben».

LOs familie- og likestillingspolitiske utvalg deltar på samme måte som tidligere år med åpningsappell 9. september og i parade, med stand og appell på torget i Trondheim lørdag 16. september – her ønsker vi mange deltakere med oss fra LOs forbund, foreninger, avdelinger og lokalorganisasjoner! Paraden går fra Solsiden kl. 13.00 og programmet på torget i Trondheim starter kl. 14.00! Vi ønsker at fagforeningene tar med sine faner å går bak LO-banneret i paraden!

Så enten du er skeiv eller bare ønsker å vise din støtte; møt opp og bli med LO Sør-Trøndelag på Trondheim Pride, vi ber deg videresende invitasjonen til dine kontakter! Les mer på nettsiden, lik og del på Face bok

Ta kontakt for mer informasjon og påmelding på telefon  928 68 973eller mail sortrondelag@lo.no.

Vi sees i Trondheim lørdag 16. september!

Med vennlig hilsen

Tone A. Vorseth Graneggen  |   organisasjonsmedarbeider
tone.vorseth.graneggen@lo.no 

+47 92 86 89 73

 

Landsorganisasjonen i Norge

Distriktskontor Sør-Trøndelag

Sentralbord 23 06 10 00

www.lo.no