Share Button

Klimafestivalen er en 45 dager lang festival som inspirerer folk til en grønnere hverdag samtidig som den setter klima på den politiske dagsorden. ​U​tover august og fram til valgdagen kan du finne oss i alle byens kriker og kroker, med alt fra konserter, underholdning, verksted, seminar og politiskdebatter. Festivalen starter med et brak lørdag 1. august!

I samarbeid med Olavsfestdagene inviteres hele byens befolkning til underholdning, aktiviteter og avslapning på Klimafestivalen.  Alt på Klimafestivalen i Trondheim er gratis.

Mellom kl. 11-18 kan du bli med på Trondheims største grønne festival i E.C. Dahl- parken! I samarbeid med Olavsfestdagene inviteres hele byens befolkning til underholdning, aktiviteter og avslapning på Klimafestivalen. Her vil man få servert gratis klimavennlig mat, få uendelig mye inspirasjon til en grønnere hverdag og delta i mange morsomme aktiviteter for både store og små! Alt på Klimafestivalen i Trondheim er gratis.

Bak Klimafestivalen står Klimavalgalliansen i Trondheim, et nettverk av flere organisasjoner innen bl.a miljø, kirke og utdanning som jobber for at klima skal bli satt på dagsorden i politikken. Klimavalgalliansen er politisk uavhengig og jobber derfor for et større klimafokus hos samtlige politiske partier.

Under finner du deler av programmet, resten kan du lese på Klimafestivalen i Trondheim

lørdag, 1. august

11:00

 Klimafestivalen i Trondheim – Kick Off!
søndag, 2. august
 Åpen dag, Kneiken Felleshage
torsdag, 6. august
18:00

 Green Drinks Trondheim
lørdag, 15. august
12:00

 Klesbyttedag
søndag, 16. august
 Reperasjonsverksted på Bakklandsdagene
onsdag, 19. august
18:00

 Trondheim som verdens beste klimaby! – Er det mulig?
torsdag, 20. august
 Verksted i Klimaråd Sør-Trøndelag sammen med Väksjö kommune
fredag, 21. august
 Hvordan kan vi redusere matkasting i Trondheim?
lørdag, 29. august
 Miljødag
søndag, 30. august
 El-biltreff
onsdag, 2. september
 Regnskogkveld
torsdag, 3. september
18:00

 Green Drinks Trondheim Speed dating!