Share Button

Her finner du innledningene fra konferansen –Fokus på et seriøst arbeidsliv- 10 år etter østutvidelsen, som ble avholdt 11. juni 2014.  Du vil finne innledningene fra Ingjald Gaare, Jon-Peder Denstad, Marion Ramberghaug og Morten Dombu. Konferansen var et samarbeid mellom LO i Trondheim og Sør-Trøndelag Nei til EU. 

Ingjald Gaares innledning om Sosial dumping og arbeidsinnvandring i Trondheimsområdet. Ingjald Gaare er leder av Politisk Utvalg i LO i Trondheim, og tidligere leder av Mursvennenes Forening. Seriøst arbeidsliv – innledning.

John-Peder Denstads innledning. John-Peder Denstad er leder av LO i Trondheim, og sekretær i Buss og Sporveisbetjeningens forening:  Fokus på arbeid for et seriøst arbeidsliv – halvdagskonferanse 11.06.14 – innlegg jpd (1)

Marion Ramberghaugs innledning. Marion Ramberghaug er jurist i Direktoratet for arbeidstilsynet, og  jobber med arbeidsmiljøkriminalitet. Hun er ansatt i avdeling lov og  regelverk. Arbeidstilsynet Tilsyn og veiledning for et seriøst arbeidsliv

Morten Dombus innledning. Morten Dombu er leder for økonomiteamet Sør-Trøndelag politidistrikt.  AMK LO juni 14 (1)

Vi har ikke fått bekreftet tillatelse til å legge ut innlegget fra Skatteetaten, så du vil ikke finne det.  Knut Skåle fra Fellesforbundet, og Heming Olaussen fra Nei til EU brukte ikke manus og vi har derfor ingen innledninger å legge ut.