Share Button

Alt dette kan du få informasjon om på en gang om du kommer på LOs frokostmøte 6.november.  LOs distriktskontor i Sør-Trøndelag inviterer alle til åpent frokostmøte fredag 6. november kl. 08.30 – 10.00 på NOVA HKK (Folkets Hus), møterom Andromeda i Trondheim.

LOs frokostmøte 6. november

LOs distriktskontor i Sør-Trøndelag inviterer alle til åpent frokostmøte fredag 6. november kl. 08.30 – 10.00 på NOVA HKK (Folkets Hus), møterom Andromeda i Trondheim.

Følg med på distriktskontorets hjemmeside for oppdateringer.

Dette er programmet for månedens frokostmøte:

  • Rockheim-erklæringen er den nye politiske plattformen i Sør-Trøndelag fylkeskommune.Kirsti Leirtrø (Ap) kommer for å presenterer dokumentet som Ap, SV, KrF, Senterpartiet og Miljøpartiet de grønne skal styre fylkeskommunen etter fram til 2019.  Rockheim-erklæringen innebærer budsjettsamarbeid for de fem partiene som utgjør 28 av 43 fylkestingsrepresentanter. Rødt og Pensjonistpartiet inngår i tillegg et valgteknisk samarbeid med sentrum-venstre-alliansen med én representant hver. 

    Plattformen innebærer en offensiv satsing på videregående skole, kollektivtrafikk, veg, kultur, næringsutvikling og teknologi.​​Dersom du vil sette deg litt mer inn i Rockheim-erklæringen før frokostmøtet så kan du finne den på fylkeskommunens nettside, her
  • LO vil ha et mer et miljøvennlig og bærekraftig transportsystem og gode kollektivløsninger for å innfri våre klimamål. Hvordan skal vi lokalt få en mer grønn varetransport, og bedre kollektivløsninger? Innledere er Erlend Solem fylkesdirektør for samferdsel i Sør-Trøndelag fylkeskommune og Terje Pedersen i Midtnorsk Transportarbeiderforening.
  • AOF har fått ny organisering og forsterket satsing på tillitsvalgskolering. AOFs Geir Myklebust orienterer.
  • Det vil også bli gitt en kort orientert om Heimevernet og forsvarssjefens fagmilitære råd, ved Pål Sture Nilsen.

Forsyn deg med rundstykker, fyll opp kaffekoppen og bli engasjert!

Velkommen til frokostmøte på Folkets Hus!