Share Button

Frokostmøte fredag 6. januar

Ved årets første frokostmøte vil LO-advokat Rune Lium gi en oppdatering fra arbeidsretten, og vi får høre hvordan samarbeidsprosjektet Tett på Trondheim har fått flere innbyggere til å velge seriøs arbeidskraft.

LO distriktskontor inviterer til åpent frokostmøte fredag 6. januar kl. 08.30 – 10.00 på NOVA HKK (Folkets Hus), møterom Andromeda i Trondheim.

Det blir åpnet for spørsmål og kommentarer. Forsyn deg med rundstykker, fyll opp kaffekoppen og bli engasjert!

LOs distriktskontor i Sør-Trøndelag arrangerer frokostmøte første fredag i hver måned kl. 08.30 – 10.00 på NOVA HKK, Folkets Hus i Trondheim. Frokostmøtet er gratis og har ingen påmelding.

Velkommen til frokostmøte på Folkets Hus!

Her er litt av det Trondheim kommune skriver om «Tett på Trondheim» 

Skal du pusse opp eller bygge ut? Handle hvitt! Hvordan sikrer du deg at du benytter seriøse håndverkere i hjemmet ditt?
Her er noen verktøy til deg som privat byggherre eller forbruker slik at du kan være sikker på at snekker, maler og andre håndverkere er seriøse.

Hvordan sikre deg at du benytter seriøse håndverkere i hjemmet ditt

Dette er en veileder fra satsingen ”Tett på Trondheim”, som er et samarbeid mellom Skatteetaten, Arbeidstilsynet og Trondheim kommune. Målet er å hjelpe innbyggerne i Trondheim med å velge seriøs arbeidskraft. Fordelen for deg kan bety at du ikke mister klagerett, at du unngår merkostnader, unngår medansvar, og risiko for forsinkelse reduseres m.m.

Vi ønsker å gi deg noen verktøy slik at du som privat byggherre eller forbruker kan sikre deg på best mulig måte. 
Brudd på lover og forskrifter kan føre til forsinkelser, merkostnader og sanksjoner. Det er du som bestemmer hvordan du vil ha det.

Les hele artikkelen her: https://www.trondheim.kommune.no/tettpaatrondheim/