Share Button

Frokostmøte fredag 2. desember

Er valgresultat i USA et varsko til venstresida i Norge, hvordan kan medlemmene benytte seg av gratis karriereveiledning, og hvordan opplever restaurantansatte julebordsesongen? Møt opp på frokostmøte fredag 2. desember.

LOs distriktskontor inviterer til åpent frokostmøte fredag 2. desember kl. 08.30 – 10.00 på NOVA HKK (Folkets Hus), møterom Andromeda i Trondheim. 
Tema:

  • Hvordan var det mulig at Trump vant det amerikanske presidentvalget? Analyse og konsekvenser.

ved Tore O. Sandvik, fylkesordfører AP

  • Undersøkelser viser at 1 av 5 har behov for karriereveiledning. Bli bedre kjent med Karrieresenteret som tilbyr gratis karriereveiledning til voksne over 19 år.

ved Elisiv Skjei,Karrieresenteret i Sør-Trøndelag. Du kan lese mer om Karrieresenteret på deres hjemmeside: http://www.karrieresortrondelag.no/ samt på facebook. 

  • Hvordan opplever medlemmene innen restaurant, hotell og reiseliv julebordsesongen?
  • Fri Fagbevelse har skrevet litt om dette ut i fra en undersøkelse som Fafo har gjort for LO blant medlemmer i Fellesforbundet og Fagforbundet.  

Børge Ånesen, leder av Fellesforbundet avd. 250

Det blir åpnet for spørsmål og kommentarer. Forsyn deg med rundstykker, fyll opp kaffekoppen og bli engasjert!

LOs distriktskontor i Sør-Trøndelag arrangerer frokostmøte første fredag i hver måned kl. 08.30 – 10.00 på NOVA HKK, Folkets Hus i Trondheim. Frokostmøtet er gratis og har ingen påmelding.

Velkommen til frokostmøte på Folkets Hus!

Følg med på Distriktskontorets side om møtet for eventuelle oppdateringer og endringer i programmet.