Share Button

Styret i Norsk Arbeidsmandsforbund Avdeling 8 Midt-Norge vil samle arbeiderbevegelsen til fotballturnering lørdag 28. juni 2014. Hovedmålet er å markere vår støtte til arbeiderne som jobber med bygging av stadioner og infrastruktur til Fotball VM 2022 i Qatar. Tildelingen av fotball VM i 2022 har vært beskyldt for korrupsjon og så langt har flere hundre arbeidere mistet livet som følge av dårlige arbeidsforhold og manglende sikkerhet. Dette kan vi ikke sitte stille å se på. Nå sparkes VM i Brasil i gang, og da er det en passende anledning til å ta stilling til og vise hva vi mener om forholdene FIFA legger opp til.

Vi starter med en uformell fotballturnering kl 1000 lørdag og holder på til kl 1500. Deretter samler vi faner, bannere og plakater til demonstrasjonstog til Bakke gård hvor det blir appeller og sosialt samvær.

Vi ønsker å utfordre forbund, klubber, fagforeninger, politiske ungdomsorganisasjoner og partier til å stille med 7-er lag for turneringen. Ta med faner og lag gjerne egne banner for å vise støtte til arbeiderne.
Vi holder på og avklarer forhold rundt forsikring for turneringen og må nok også påregne å betale noen kroner for baneleie til fotballturneringen. Uansett snakker vi om noen hundrelapper per lag.
Påmelding og spørsmål rettes til avd8@arb-mand.no eller 902 41 016.

Mvh
Robert Valslag /s/
Avdelingsleder
Norsk Arbeidsmandsforbund
Avdeling 8 Midt-Norge