Share Button
Laster kart ....

Dato/Tid
Dato(er) - 03/12/2014
17:30 - 20:00

Location
Olavs Pub og Spiseri


Vi spør:

Hva gjør det med den offentlige debatten i byen at vi bare har ei dagsavis? Hvilken påvirkning har Adressas konservative verdisyn på det politiske klimaet i byen, og hvordan vil mediesituasjonen endre seg dersom Dagsavisen greier å stable Arbeider-Avisa på beina igjen?Konservative Adresseavisen har lenge vært eneste papiravis i Trondheim. Arbeider-Avisa ble nedlagt i 1996 og forsøket på å starte den opp igjen i 2008 mislyktes. Nå har Dagsavisen overtatt navnet, og har planer om å starte ny avis i byen i løpet av 2015. Samtidig utvider Klassekampen Trondheims-avdelinga si.

Manifest Tidsskrift og forumet Trondheims Venstreside inviterer til debatt om mediesituasjonen i Trondheim. Møtet er på 3. desember 2014 klokka 17.30 på Olavs Pub og Spiseri, Olav Trygvasons gate 5, inngang fra Lilletorvet.

Se også Facebook: https://www.facebook.com/events/300852476785012/?ref_dashboard_filter=upcoming

Vi spør:
Hva gjør det med den offentlige debatten i byen at vi bare har ei dagsavis? Hvilken påvirkning har Adressas konservative verdisyn på det politiske klimaet i byen, og hvordan vil mediesituasjonen endre seg dersom Dagsavisen greier å stable Arbeider-Avisa på beina igjen?

I panelet:
Eirik Hoff Lysholm, sjefredaktør i Dagsavisen
Bjørgulv Braanen, sjefredaktør i Klassekampen
Arne Blix, sjefredaktør i Adresseavisen
John Peder Denstad, leder av LO i Trondheim

Ordstyrer:
Ida Søraunet Wangberg, redaktør i Manifest Tidsskrift