Share Button

NB: Flere program og aktiviteter er endret på grunn av streiken i Fellesforbundet Hotell og Restaurant. Dette gjelder både programmet «Dagen før dagen» med forestillingen «Den røde tråd», og 1.mai-frokoster som skulle vært holdt på Nova Hotell Kurs og Konferansesenter og Olavs Pub, begge i Folkets Hus.

ARRANGEMENT DAGEN FØR DAGEN, KULTUR, SOLDARITET, INTERNASJONALT ENGASJEMENT OG STREIKESTØTTE.

Grunnet streik i Hotel og Restaurant er arrangementet 30. april flyttet fra Olavs Pub til Fagforbundet sine lokaler på Torget. Dørene åpnes klokken 17.30

Arrangementet starter klokken 18.00 med Den Røde Tråden, og forestillingen varer til 1915.

Appell av Yngve Hågensen, tidligere LO leder

Appell Siril Wigen Monteiro, streikeleder Hotell og Restaurant

Samtale om Midt-Østen problematikken med Karim Essahli + en til og med deltakelse fra salen.  Ordstyrer Svein Olav Arlott.

Servering av kaker, kaffe, te og mineralvann.

Arrangør:

Internasjonalt utvalg LO i Trondheim. LO distriktskontor Sør-Trøndelag er samarbeidspartner

Endringer på grunn av streiken.

Når det gjelder frokostene som var planlagt i Olavs Pub 1.mai, så utgår disse da Nova Hotell er tatt ut i streik. Fagbevegelsen støtter selvsagt denne streiken og de fullt rettferdige kravene som Fellesforbundet Hotell og Restaurant har stilt. Dersom du vil følge med på utviklingen av streiken og på opptrappingen som er varslet fra lørdag, så kan du gjøre det via forbundets hjemmeside https://www.fellesforbundet.no/. Ellers så ber vi deg om å mobilisere til toget 1.mai, og gjerne til deltakelse i arrangement i bydelene på formiddagen før toget. Ta gjerne med en eller flere, og la oss vise at de gamle men gode ord «Samhold gir styrke» fortsatt gjelder. På hjemmesida finner du også en oversikt over paroler og hovedparoler slik at du kan bestemme deg for hvor i toget du helst kan tenke deg å gå, dersom du ikke på forhånd vet at du skal gå sammen med din fagforening, klubb, parti eller en annen organisasjon.

Programmet for 1.mai finner du her http://loitrondheim.no/1-mai-2016/#more-2442, men merk at alt som skulle ha skjedd på Nova og Olavs Pub utgår på grunn av streiken.